GS-treff i helga

Treffet startet opp i 2002 med en håndfull entusiaster, og selv om det har økt i omfang, så er det fortsatt ikke i norgestoppen hva størrelse angår.

Mest mulig fri kjøring
Treffet er basert på en tilnærming til motorsykkelkjøring som i all hovedsak betyr mest mulig fri kjøring og minst mulig organisering. Siden det er stor spredning i førernes erfaringsnivå og hvor mye en selv og sykkelen ønsker av utfordringer, kan allroad-mc tilby tre altrenativer for dem som ønsker guiding i området.

I år, som i tidligere år, er det til rettelagt for guidede turer for alle erfaringsnivåer og ønsker. En velkvalifiserte stab har lang kjøreerfaring og lang erfaring i å utarbeide og gjennomføre guidede turer for store og små grupper.

Kanskje kommer elgen
Det vil bli utarbeidet et detaljert program for de organiserte tilbudene på treffet. Dersom du ikke ønsker å delta på noe av dette tilbyr området rundt treffet et av Norges beste utgansgspunkt for å kjøre på allroadtur på egen hånd.

Turene inngår i treffagiften. Det vil bli gitt mer informasjon om start for de forkjellige turene på treffplassen. I tillegg vil det være mulig å bli guidet på kvelden for å se etter elg. Dette er spesielt beregnet på deltakere fra kontinentet.

Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser