God innsats av Jonathan Lykke Nessjøen i SM

I det første racet, på lørdag, startet han fra 8. posisjon, og det ble en del å gjøre i starten for å henge med de raskeste. Heldigvis ble det en utrolig god start, og han var femtemann inn i første sving. De to beste fikk en luke allerede på første runde, Jonathan hengte seg på nummer tre og fire, men ble forbikjørt inn i sjikanen. Den forankjørende klarte ikke å holde tempoet, og dermed ble det en luke også her.

Fire stykker ble deretter liggende og kjempe om femteplassen, og Jonathan bestemte seg for ikke å ligge først etter å ha blitt torpedert 4-5 ganger. Til slutt var det bare to igjen i denne kampen, Jonathan hadde bestemt seg for å kjøre forbi på siste runde, men ble hindret av en varving.

Jonathan sier seg godt fornøyd med å ha rykket opp to plasser fra kvalen, og å ha satt ny personlig rekord på den korte og raske banen.

Søndag startet han fra 5. spor i det andre løpet. Det ble en god start, og han var fjerdemann inn i første sving. Først ble det en kamp med en annen fører om denne posisjonen til vedkommende krasjet. Så hadde også en av de foranliggende et uhell, og løpet ble rødflagget.

Jonathan var også raskt ute i omstarten, og nok en gang fjerdemann i første sving. Da det gjensto 5-6 runder, ble han forbikjørt av tre førere. Den ene av disse krasjet, det ble rødflagg, men ingen omstart siden det gjensto få runder.

Årets norske mester har slitt med godfølelsen på regn tidligere, men etter denne helgen merker han god fremgang på vått underlag.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser