Glad kongepokalvinner

Haaland har hatt en strålende sesong helt fra start med tre seire av seks mulige før denne helgens to NM løp på sin Yamaha R1.

Da hans argeste utfordret til tittelen, Carl Berhelsen gikk på trynet i det første av to løp i helgen var det bare for Haaland å safe inn til heder og ære. Det klarte han uten nevneverdige problemer.
– Alt gikk på skinner og at det ble et perfekt løp og jeg er strålende fornøyd etter å ha kapret kongepokalen, noe som har vært håpet og målet hele sesongen.

Han hadde regnet med at denne sesongen skulle gå bra, men ikke så på skinner som det har gjort nå.

Kubberød trakk det lengste strået
I Superstock 600 har det i år ligget tett mellom Daniel Kubberød og Helge Spjeldnes og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stikke av med NM tittelen. Det endte best for Daniel Kubberød som sikret seg NM tittelen. Spjeldnes tok sølv og André Dizerens bronse. Spjeldnes har for øvrig deltatt i både Superbike, Superstock 600 og 600 production i år.

I 600 production var det tett mellom Daniel Østby og Chris Sæther i poengsammendraget, bare ett poeng skilte dem før start. Chris Sæther hadde et godt håp om å slå Østby denne dagen og han tok ledelsen fra start, men gikk i bakken etter seks runder.
Daniel Østby sikret seg seier både i løpet og i NM mens Petter Bergsjø fikk 2. plass i løpet foran Jarle Sæther og sølv i NM og Sæther fikk bronse i NM.

Joakim Gulliksen ble norgesmester i 125GP foran Geir Holmberg og Sturla Borch Fagerhaug, som forøvrig ikke var tilstede på Våler, men deltok i Red Bull Rookies Cup i Portugal denne helgen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser