Gjorde sitt aller beste

Israeleren kjørte inn til en historisk seier i årets Africa Race – som tidenes yngste vinner av et ørkenrally. To tidlige krasjer hos Ullevålseter og ingen feilskjær hos motstanderen gjorde at forspranget ble for stort. Det ble allikevel en kamp mellom de to i front. Etter målgang er Ullevålseter nesten fornøyd med årets ørkenrally.

– Jeg krasjet to ganger i løpet av den første uken, det tapte jeg mye tid på. Den tiden var umulig å ta igjen. Unggutten fra Israel kjørte nemlig prikkfritt. Jeg skulle gjerne ha vunnet, men det føles allikevel bra, jeg gjorde det jeg kunne, den beste vant.

Pål Anders Ullevålseter er glad for å være tilbake i Dakar, et sted hvor han føler stor tilknytning. For tredje år på rad har han gjennomført det tøffe rallyet, og det har endt med to førsteplasser og en andreplass.

– Det er flott å komme til Dakar, men det er en lang vei frem. Ikke alle klarer det. Etter andre krasj trodde jeg at det var over. Derfor er jeg er glad for å være her i dag.

Nå er det barneskolen i Dakar som er neste stopp for Ullevålseter. I morgen skal han handle og lage lunsj til alle barna på skolen. Det gleder han seg til. Han har samlet inn over 200 000 kroner ved hjelp av det norske folk. I morgen får han se forandringene og barna igjen, sammen med internasjonal presse og sponsorer.
 
BIKE gratulerer med flott innsats. Det sterkeste minnet fra i år er kanskje da Ullevålseter stoppet og hjalp Gev Sella da sistnevnte gikk tom for bensin. Det vitner om andre og like viktige egenskaper som dem han viser om bord på motorsykkelen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser