Gjør som MotoGP og Formel 1

Oslo Motorsportklubb Speedway arrangerer NM lag finale i speedway på Lunner Speedwaybane 27. sept. kl. 19.00. Ikke vær redd for mørket, for banen er nemlig utrustet med et flunkende nytt flomlysanlegg. Arrangørene følger dermed i fotsporene til «storebrødrene» i MotoGP og Formel 1, som de siste årene har statset på kjøring i flomlys.

Babes og fyrverkeri
Arrengementet varer i rundt 2 timer fra klokken 19, men portene åpner for publikum alerede 17.00. Ifølge arrangøren Oslo MK Speedway, blir kvelden helspekket med alt fra babes, masse action og fyrverkeri. Alt man kunne ønske seg i årets siste speedwaystevne på norsk jord, altså.

5 lag står på startstreken og det er tre førere på hvert lag. Oslo MK Speedway, Riska MSK, Elgane MK, NMK Drammen og Grenland Tigers. Oslo MK Speedway har fordel av hjemmebane og har et sterkt lag med Lars Daniel Gunnestad (sønn av tidligere VM kjører Lars Gunnestad), den svenske speedwaysuperstjernen Jeremia Thelaus og Krister Langland.

Det er lukket depot før og under stvnet, men etter seierssermonien kan publikum gå i depot og få autografer og slå av en prat med førere.

Billetter kan man kjøpe på billettservice.no, men også på banen. Mer info finner du også på speedwayshop.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser