Gir gass for det positive

Oss mot mobbing var en del av standen til ­Charitybikers på årets  MC-messe. Begge organisasjonene driver humanitært arbeid og tilfører motorsykkelverdenen mye positivitet. Her er alle velkomne uansett. Neste sommer skal de sammen arrangere motorsykkelkortesje fra Bodø til Lindesnes i kampen mot mobbing. Det legges opp til 2 133 kilometer på to uker. OMM Run 2016 går av stabelen 2. – 15. juli. Du finner mer informasjon på motmobbing.org og på charitybikers.no.

Den 10. mai i år er det lagt opp til MC-parader mot mobbing i hele landet. En egen Facebook-gruppe som heter MC Parade Mot Mobbing 10 Mai 2015 – Landsomfattende inneholder det man trenger å vite av informasjon. Gruppen ledes av Håvar Haaby, grunnleggeren av Oss Mot Mobbing. Haaby håper at dette skal bli en merkedag i norsk MC-historie.

Han skriver selv dette på siden: Forhåpentligvis får folk øynene opp og ser at mobbing er et problem som berører ALLE i ALLE alderstrinn, både på skole og arbeidsplasser. Dette er primitivt og gammeldags oppførsel.
NÅ ER DET NOK, og SAMMEN skal vi stå SAMMEN mot dette problemet så mobbeofre ser at de ikke lenger står alene.

Vi i Bike oppfordrer selvsagt alle som har anledning til å bli med på kortesjen 10. mai!  

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser