Fullt kjør på Eurosport i helga

Skulle Valentino Rossi bli poengløs på søndag holder det med en tredjeplass for Casey Stoner for å sikre hans, Ducatis og Bridgestone sin første VM-tittel i MotoGp.

Er du det minste interessert i fantastisk racing så bør du se den spennende innspurten av sesongen LIVE på Eurosport.

Norsk i Bol d’Or
Men MotoGP er ikke det eneste Eurosport byr på i helga. Det tradisjonsrike 24-timersløpet Bol d’Or på Magny Cours starter lørdag kl 15. Eurosport skal ha en rekke sendinger fra det ett døgn lange enduranceløpet, og sender sin første rapport fire timer inn i løpet, kl 19:00 norsk tid. Det knytter seg selvsagt stor spenning til det norske Team Hagheim Racing sin satsing.

– Dersom teknikken klaffer skal vi ha direkterapporter fra det norske teamet underveis i sendingene, uttaler Stein Rømmerud. Han oppfordrer også norske seere til å sende inn SMS på telefonnummer 2223. Meldingene må starte med og koster kr 5,- pr melding.

Nest siste runde
– Vi er glade for spørsmål, innspill og tilbakemeldinger underveis, sier Rømmerud, som også forteller at han gleder seg til å ha rutinerte Jørgen Johnsen som ekspertkommentator underveis i sendingene.

– Jørgen har mange års erfaring som roadracingmekaniker og motortuner, og han kan alle triksene til internasjonale enduranceteam. Dette skal vi forsøke å gi seerne innsikt i, avslutter han.

Bol d’Or kjøres i år for 71. gang og er den nest siste VM-runden i årets verdensmesterskap. Det er velkjente Suzuki Endurance Racing Team (SERT) med førerne Vincent Philippe, Matthieu Lagrive and Julien Da Costa som leder mesterskapet. De har en 32 poengs ledelse foran Kawasaki France før starten i Frankrike i helgen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser