Frister frosne nordmenn

– Du kan nå oppbevare sykkelen din i et topp moderne motorsykkelhotell i Spania hele året eller bare om vinteren, uttaler eierne av MOTOBOX-senteret, Rune Henninen og Jarle R. Sæther.

Rune Henninen står for den daglige driften av senteret og er bosatt i Spania. Jarle R. Sæther er markedsansvarlig og jobber mot det skandinaviske og nordeuropeiske markedet.

– Vi ønsker å gjøre det enklere for motorsykkelentusiaster å reise ned til Spanias solkyst for å kjøre motorsykkel. Spania ligger tross alt bare fire timers flyreise unna, sier de.

Mer enn oppbevaring
MOTOBOX-senteret unike oppbygning tilbyr et kompakt tilbud for deg som bruker. Senteret inneholder et moderne motorsykkelverksted hvor du kan få utført motoroverhaling, demperservice og mapping/ fintuning av motoren i dynobenk. Denne enheten blir drevet av den spanske storkjøreren Manuel Hernandez (i midten på bildet på toppen).

– Hernandez er gull verdt og kan tingene sine – det han ikke vet om det mekaniske er ikke verdt å vite, uttaler Rune Henninen og Jarle R. Sæther. I tillegg til verkstedet har de også utsalg av deler og utstyr til motorsykler. – Vi kan tilby full oppgradering av sykkelen din, i tillegg til dekk og kjøreutstyr.

Også transport
MOTOBOX transporterer også sykler til og fra Spania, flere ganger i
året. Du kan for eksempel sende sykkelen ned til motorsykkelhotell i
oktober og få den tilbake til Norge igjen til våren.

– Du vil som bruker av MOTOBOX-senterets motorsykkelhotell få tilbud om å være med på mange av våre eventer både på bane og gate. Våre baneeventer arrangeres på flere forskjellige baner i Spania: Jerez, Cartagena, Almeria og Albazete for å nevne noen.

Lover flotte opplevelser
– Bestemmer du deg for å kjøre, transporterer vi sykkelen ut til banen for deg slik at den står klar når du ankommer banen, og vi bringer den tilbake til senteret vårt etter endt event.

– Også gatesykkelentusiastene vil få et bredt tilbud. Du kan bli
med på et av våre mange arrangementer i Spania vinterstid, eller du
kan ta deg en tur på egenhånd. Vi kan love deg mange flotte
opplevelser. Og solen henger der bestandig, frister Rune og Jarle.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser