Frister frosne nordmenn

– Du kan nå oppbevare sykkelen din i et topp moderne motorsykkelhotell i Spania hele året eller bare om vinteren, uttaler eierne av MOTOBOX-senteret, Rune Henninen og Jarle R. Sæther.

Rune Henninen står for den daglige driften av senteret og er bosatt i Spania. Jarle R. Sæther er markedsansvarlig og jobber mot det skandinaviske og nordeuropeiske markedet.

– Vi ønsker å gjøre det enklere for motorsykkelentusiaster å reise ned til Spanias solkyst for å kjøre motorsykkel. Spania ligger tross alt bare fire timers flyreise unna, sier de.

Mer enn oppbevaring
MOTOBOX-senteret unike oppbygning tilbyr et kompakt tilbud for deg som bruker. Senteret inneholder et moderne motorsykkelverksted hvor du kan få utført motoroverhaling, demperservice og mapping/ fintuning av motoren i dynobenk. Denne enheten blir drevet av den spanske storkjøreren Manuel Hernandez (i midten på bildet på toppen).

– Hernandez er gull verdt og kan tingene sine – det han ikke vet om det mekaniske er ikke verdt å vite, uttaler Rune Henninen og Jarle R. Sæther. I tillegg til verkstedet har de også utsalg av deler og utstyr til motorsykler. – Vi kan tilby full oppgradering av sykkelen din, i tillegg til dekk og kjøreutstyr.

Også transport
MOTOBOX transporterer også sykler til og fra Spania, flere ganger i
året. Du kan for eksempel sende sykkelen ned til motorsykkelhotell i
oktober og få den tilbake til Norge igjen til våren.

– Du vil som bruker av MOTOBOX-senterets motorsykkelhotell få tilbud om å være med på mange av våre eventer både på bane og gate. Våre baneeventer arrangeres på flere forskjellige baner i Spania: Jerez, Cartagena, Almeria og Albazete for å nevne noen.

Lover flotte opplevelser
– Bestemmer du deg for å kjøre, transporterer vi sykkelen ut til banen for deg slik at den står klar når du ankommer banen, og vi bringer den tilbake til senteret vårt etter endt event.

– Også gatesykkelentusiastene vil få et bredt tilbud. Du kan bli
med på et av våre mange arrangementer i Spania vinterstid, eller du
kan ta deg en tur på egenhånd. Vi kan love deg mange flotte
opplevelser. Og solen henger der bestandig, frister Rune og Jarle.

Sist nummer

Annonser