Fremtidens motorsykkelstjerner på vintersamling

Grenansvarlig innen norsk roadracing, Anita Sæther, inviterte utøvere under 25 år til faglig påfyll, der temaene var varierte.

— Det er viktig å legge til rette for utvikling for utøvere som har vært med en stund, og trygghet for dem som akkurat har begynt med roadracing. Det er mye de skal lære i starten av en karriere, og da er det fint at utøverne kan få litt tips fra noen som har holdt på en stund, forteller Anita.

Caroline Olsen satser på en karriere i USA, og har i flere år jobbet systematisk for å nå sine mål i utlandet. Hun holdt foredrag om arbeid med sponsorer og markedsføring av seg selv for et lydhørt publikum.

— For meg som toppidrettsutøver er det viktig å gi tilbake til miljøet og sporten jeg er lidenskapelig opptatt av, sier Caroline, som var med på å organisere arrangementet.

— Jeg har lært mye nyttig i dag, blant annet hvordan man kan bygge merkevare som utøver og hvordan jeg kan skaffe sponsorer, uttaler Jonathan Lykke Nessjøen, som satser på en topp tre-plassering i Superstock-klassen i 2018.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser