Fra fjerde startrekke til pallen

Pressemeldingen vi fikk fra pappa Gunnar er så legendarisk at vi trykker den i sin helhet her:

Daniel`s læringskurve i sitt første år i superbike er nå så bratt at selv Flåklypas superoptimist Solan Gundersen himler med øynene. Han har nok oppdaget enda en diamant. Den forrige satt i navlen på en magedanserinne.Denne diamanten sitter skrevs over en Honda.

Når starten går kliner han til med en ekte ytter-røkare. Unnskyld Nylund på KTM, men jeg har «lite bråttom». Det oppsto muligens en liten kontakt der.

Raskeste runde
Etter intens opphenting må Papunen se seg forbikjørt. Av kubbisHONDAN. Han kontrer direkte. Men hvor lenge er Papunen i paradis?? i dobbelhøyren er det «på han igjen» som Jan Eggum synger. Forbi. Ferdigsnakkat. Nå er det bare Lundh og Backlund der framme. Tauer dem inn. Kjører hele tiden løpets raskeste runde med 58.6… 58.4…58.2.. 58.1…

Bakover har han nå to sekunders margin.

Safety car. Jansson og Magnusson har gått på nøtta. Det gjorde de på runde 2.

Men… funksjonærene må ha sikkerhetssoner.

Syklene blir ryddet bort. Dette skjer vel først på runde 6 tror jeg… greit nok – likt for alle.

Det som passer riktig dårlig har med at hele feltet samles bak bilen. nå går det dritsakte i 2..3 runder. Pirellidekka kjennes så ufølsomme etter en slik søndagstur i pensjonist tempo.

Der er det grønt igjen. Norvald tar seg forbi. ….. siden er det å ligge å følge teten. Føles lett. Dekka sitter. På første splitten er kubbis raskest stort sett gjennom hele løpet. Roer noe ned ut av dobbelhøyren. Mye humper.

Rekord?
Sykkelen svaier noe i fronten…?.. For helvete!! Hondan er jo innstilt for regn. Jaja, det oppsettet er langt fra optimalt. Innstillingen i hodet er derimot helt i hundre. Banen er tørr. «Keep your head down». Arne setter ny pers. Han er mekk og psykisk og taktisk mentor. Han holder pusten i 24 runder. Det er rekord. Bortsett fra det har han hatt det bra i helgen:)

Der må selv Backlund se seg forbikjørt. I løpets siste runder tenker kubbis at pallen er KUUL. Pri 1 er: hold Backlund bak deg. Det lykkes. KUBBIS VINNER 3. PLASS!

Lundh tar første og Norvald Haaland en gledelig 2. plass. To norske på pallen i denne beinharde serien har så vidt vi vet aldri skjedd før.

Raskeste Pirellifører igjen. Er det sjåføren eller dekka. Mange har byttet til Dunlop. Daniel har ikke det.

Takk til Clas og Raymond! Uten den hjelpen er Kubberød Racing hjelpeløse…

Hva synes du om Kubberøds opphenting og ikke minst pressemeldingen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser