Første Desmosedici RR levert i Norge

Bike var til stede hos Ducati-forhandler Løvaas i Holmestrand i dag da Ove Helgesen høytidlig fik overrakt sin nye motorsykkel. Det manglet bare hornmusikk. Både blomster, nybakt Ducati-kake og Bike var på plass. Og en nybakt RR-eier som smilte fra øre til øre.

– Dette har jeg ventet på lenge, gliste 42-åringen da han stakk nøkkelen i tenningen og startet sitt italienske smykke av en motorsykkel. Ove Helgesen er skikkelig ducatientusiast. Han har 999R fra tidligere. Dermed sto han fremst i køen av nordmenn som ønsket å bestille nye Desmosedici RR – eller D16RR som den også kalles.

Ducati hadde nemlig ordnet det slik at du måtte være eier av tidligere R-modell for å sikre deg et eksemplar fra første produksjon. Det var 42-åringen.
– Jeg har ingen store planer om å kjøre på bane med denne. Den skal gå på gata. Det er jo en ekte posørsykkel, smiler han lurt og sender en hilsen til de som allerede har døpt juvelen her på bike.no.

Ducati-forhandleren i Holmestrand har solgt hele 21 motorsykler med prislapp på over 300.000 kroner i løpet av det siste året. Sju av disse er Desmosedici RR som altså koster 630.000 kroner ferdig registrert. I tillegg til de sju RR-syklene til 630.000 kroner, har Ducati-forhandleren solgt fire 1098 R til 425.000 kroner og ti 1098 S til 300.000 kroner. Det er trolig nye norgesrekord i antall eksklusive solgte motorsykler i løpet av ett år. To av 1098 Rene skal brukes til banekjøring i NM. Det er brødrene Plassen som skal kjøre disse. Det er også mulig en av de sju som har kjøpt D16RR skal kjøre noen runder i NM med denne.

Hadde du kjørt på bane med Desmosedici RR hvis du hadde kjøpt den?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser