Fornøyd med Silverstone-løpet

– Jeg er fornøyd med kjøringen. Jeg hadde mange raske runder og kjørte meg opp fra 22. plass til 13. plass etter den vanskelige starten, sa «Bølla» til Bike like etter løpet i dag.

Slik lyder pressemeldingen vi også har fått inn i dag:

Det ble en ny hederlig plassering til Kai Børre Andersen i Supersport-klassen i road racing-VM. I helgens runde, som gikk på Formel 1-banen Silverstone i England, ble han nummer 13 og tok tre nye VM-poeng. Kai Børre startet fra 12. startposisjon. Etter et tøft race hvor han han var utsatt for et nesten-krasj tidlig i løpet, kjørte han seg opp og slo blant andre vinneren av den forrige VM-runden, franskmannen Yoann Tiberio.

– Det er første gang jeg kjører på denne banen, og det var regnvær under så godt som hele treningen foran helgen. I racet kjørte jeg rundetider som var to sekunder raskere enn den tiden jeg kvalet på, så jeg måtte faktisk lære meg banen mens jeg kjørte, sier Kai Børre. – På den første runden ble det kluss med en fører som presset ut meg og noen til. Jeg var helt nede på 22. plass, men klarte å kjøre å kjøre meg opp. Nå føler jeg at utviklingen går i riktig retning og jeg ser fram til neste race.

Regjerende verdensmester Sebastien Charpentier fra Frankrike vant dagen Supersport-VM-løp, foran australieren Broc Parkes.

Det gjenstår åtte av i alt tretten VM-runder, den neste går Misano i Italia 25. juni.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser