«Fjord Motorpark vil føre til pølser, mineralvann og øl!»

Under etterbehandlingen av ekspropieringsspørmålet i Karmøy kommunestyre, angående Fjord Motorpark, presterte Krf-representant Kåre Bakkevold å komme med følgende bevingende uttalelser fra talerstolen(Hold på hatten Frue, her tar det av!):

"Dersom Fjord Motorpark hadde vært et idrettsanlegg som ville øke den fysiske aktiviteten med sykling, løping eller hva det måtte være, så ville dette være en viktig sak for samfunnet og da kunne jeg gått inn for ekspropriering. Men dette vil ikke øke aktiviteten. Det vil heller føre til mindre fysisk aktivitet og passivisering helt ned i barnealderen."

Han er dessuten meget bekymret for hva slik motorsporting vil medføre av usunne mat/drikkevaner:
"Det følger også andre ting med sett fra et folkehelseperspektiv, nemlig pølser, mineralvann og øl. Da får man et usunt kosthold på toppen, med enda større mulighet for overvekt"
Dette kan han! Han er tross alt en erfaren lege.

For å trøste eventuelle Krf-stemmere, så må det nevnes at Bakkevold var den eneste derfra som stemte mot ekspropiering. Hele avgjørelsen gikk dessuten i Fjord Motorpark sin favør.

Nmf reagerer
Roy N. Wetterstad, generalsekretær i Norges Motorsportforbund, uttaler følgende til Karmøynytt:

"Det syn som den lokale representanten fra KrF har gitt uttrykk for kan jeg ikke huske å ha møtt fra noe annet hold gjennom de snart 14 årene jeg har vært generalsekretær i NMF. Hans angrep på motorsporten er preget av uvitenhet og fordommer."

Vel, hva kan man si?

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser