«Fit for fight» igjen

Etter å ha slitt med en slitsom influensa helt siden tidlig i forrige måned, er Team Hoegee Suzuki Racing-føreren fra Bekkestua på bedringens vei. Han har fått klarsignal til å kunne begynne å trene igjen, og han håper at formen er bra nok til at han kan få forsynt seg godt av VM-poenene i Valencia.

Løpet på Ricardo Tormo Circuit i Valencia er det tredje av i alt tretten i årets serie. De to foregående rundene gikk i henholdsvis Qatar og Australia. Resten av Supersport-VM 2006 går på europeiske baner.

Revasjesugen
Under testene på den samme banen for en måned siden var Kai Børre og team-makker Barry Veneman fra Nederland godt i rute, og de presterte rundetider som var på høyde med de beste.

Selv om de begge er på topp konkurransedyktig nivå, har uflaksen gjort at det ennå ikke har blitt VM-poeng på det fabrikkstøttede Suzuki-teamet fra Nederland. Kai Børre har i begge de to innledende løpene blitt satt ut konkurrenter som har havarert foran eller kollidert med ham. Derfor er revansjelysten ekstra stor foran helgen.

– Vi fikk gjort gode forberedelser under testdagene her i mars. Chassiset er vi godt fornøyd med, men vi har noen motorbiter som vi skal prøve under treningen foran løpet, sier Kai Børre.

Racet går live på Eurosport kl. 1300 søndag 23. april.

Hvordan tror du det går med Bølla i helga?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser