Finsliper tre modeller til 2017

Den italienske produsenten har sluppet et bilde av neste års Multistrada 1200S i fargen Vulcano Grey. Motorsykkelen kommer blant annet med ny design av luftboksen og det Ducati kaller en ”ny kalibrering” av motoren for bedre effektoppbygging i mellomregisteret.

Både Diavel og Monster 821 vil få kraftkildene oppdatert slik at utslippene av farlige stoffer i eksosen ikke skal overstige grenseverdiene i Euro4-kravene. Monster 821 skal leveres i den nye lakkeringen Dust Grey.

Vi ser at toppmodellen 1299 Panigale blir utstyrt med de nye og mer presise elektroniske førerhjelpemidlene som vi først så hos spesialmodellen 1299 Panigale S Anniversario.

Det handler om EVO-versjonen av Ducatis traction control (DTC) og wheelie control (DWC). En av de nye funksjonene som kommer med dette er en slide control som skal hjelpe deg med kontrollerte sladder under nedlegg i traction control-nivå 1.

Ducati har tidligere fortalt at Traction control-systemet også innvirker på tilførsel av bensin og luft istedenfor bare å påvirke tenningen. Dette skal gjøre at inngrepet blir mer fintfølende enn tidligere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser