FIM E-Xplorer på Fornebu lørdag 4. mai

Arrangementet blir avholdt lørdag 4. mai på Forneburingen 43, 1360 Lysaker og starter kl. 09.30 med trening for utøvere.

FIM E-Xplorer World Cup er en internasjonal elektrisk motorsykkelracerserie. Nå kommer arrangementet til Norge og løpet blir arrangert på Fornebu på lørdag. Hvert lag har to førere, som representerer begge kjønn. Det norske laget består av Vilde Marie Holt og Even Høibye. Lagleder for teamet er Pål Anders Ullevålseter.

Dag Skau i Norges Motorsportforbund (NMF) som arrangerer løpet sier på deres nettsider. – Som bærekraftsrådgiver i Norges Motorsportforbund er jeg utrolig begeistret for at FIM E-Xplorer arrangeres i Bærum, rett utenfor Oslo. Fornebu er et område som virkelig representerer dynamikk og fremtidsvisjoner. Å plassere et slikt banebrytende arrangement her, viser vår forpliktelse til nyskaping og bærekraft. Vi er allerede stolte av å ha med mange spennende samarbeidspartnere og det er fortsatt plass til flere som ønsker å være en del av dette. Dette arrangementet er mer enn bare en konkurranse; det er en manifestasjon av fremtiden for motorsport.

Dag Skaug, bærekraftsrådgiver i NMF

Program for arrangementet:
09.30: Trening for utøverne. Følg med å se utøverne varme opp
10.30: Kvalifisering. Utøverne kvalifiserer seg til konkurransen
13.25: E-Xplorer runde 2
Hovedrunden, bestående av tre runder per kategori. Alle varer 10 minutter.
16.15: Premieseremoni
18.00: Mingling. Møt teamene, arrangør og folkene bak E-Xplorer

Se mer info om arrangementet her:

Prøv motorsport selv under den hel-elektriske motorsykkelkonkurransen på Fornebu 4. mai


NMF opplyser på sin nettside at det blir mulighet for publikum å prøve å kjøre de elektriske crosserne:
«Når det hel-elektrisk motorsykkelsirkuset E-Xplorer kommer til Fornebu den 4. mai, åpner det seg en unik mulighet for motorsportfolk og nysgjerrige nybegynnere. I regi av OMS Trial og med hjelp av NMK Trøgstad, tilbys det en ‘Kom-og-prøv-dag’ hvor alle interesserte kan teste ut motorsport.

Besøkende på arrangementet kan laste ned appen, registrere seg, og straks delta i kjøreopplevelsen. Alt nødvendig utstyr vil bli levert på stedet, og instruktører fra OMS Trial og NMK Trøgstad vil være tilgjengelige for å veilede nye kjørere og sørge for en sikker og opplevelse.»

Gå inn på denne linken for å prøvekjøre!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser