Felles vårslipp på 2 hjul

En samlet motorsykkelbransje har lenge vært enige om at noe burde gjøres for å sette søkelyset på fordelene med å kjøre tohjuling. Problemet har bare vært å enes om felles virkemidler for å spre det glade budskapet. Inntil nå.

I disse dager lanserer nemlig MCF, sammen med sine forhandlere, en storstilt kampanje som skal fortelle folk flest om fordelene med tohjulinger. Blant annet har de laget en landsomfattende reklamekampanje som skal kjøres på P4 og P5 med håp om at flere skal våkne.
– Kampanjen har som hensikt å ikke bare få deg som allerede er aktiv motorsyklist, men å få "folket" oppleve det. Derfor inviterer vi folk til å besøke sine nærmeste forhandlere i ukene som kommer. Der får folk muligheten til å prøvekjøre, få seg litt mat og drikke, oppleve sosialt samvær og muligheten til å bli kjent med ulike tohjulinger. Vi vet at det finnes et uforløst potensial der ute, både blant folk som aldri har hatt mc-førerkort, men ikke minst i form av tidligere motorsyklister som fortsatt har lappen, sier Steinar Sandbye, kampanjeleder hos MCF.

Fronte fordeler og avlive myter
Han fortsetter:
– Det er utrolig viktig at forhandlerne får frem fordelene ved å ferdes på to hjul. Ikke bare i form av den faktisk gleden det gir hver enkelt, men også spart tid og det økonomiske aspektet. Dessuten må vi avlive myten om at tohjulinger er så farlige, sier kampanjelederen.

PS: Du som leser dette på bike.no vet jo allerede alt om dette, men innebygget i kampanjen er også muligheten til å vinne en moped. Hver enkelt importør stiller nemlig med hver sin moped og disse kan selvsagt vinnes av deg. 

www.mcf.no kan du se hvilke importører og forhandlere som er med i kampanjen og velge din mopedfavoritt dersom du vinner.

Tror du kampanjen kan gjøre at vi blir flere motorsyklister de neste årene, eller må vi finne oss i stå på listen over "truede dyrearter" en stund til?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser