Får tettet hull i veien ved å tegne peniser

En anonym mann fra Greater Manchester, England, som kaller seg Wanksy (etter den kjente gatekunstneren Banksy), har mange venner som har skadet seg under sykling på grunn av hull i veien. Han gikk lei av at hullene aldri ble tettet, og begynte å tegne peniser på dem for å få folk til å bli oppmerksomme på dem.

– Jeg ville få oppmerksomhet rundt hullene og gjøre noe folk husker, forteller han til Manchester Evening News. Og  det virker som få ting gjør dette bedre enn en diger tissefant eller to.
Han har tydeligvis lyktes med kunsten, for hullene tettes raskere etter at han har jobbet med dem. Alle er imidlertid ikke like begeistret, blant annet en lokal politiker.

– Har denne personen i det hele tatt tenkt hvordan familier med små barn må føle seg når de konfronteres med slike obscøne symboler på vei til skolen, uttaler den ikke navngitte politikeren. – Det er ikke bare vandalisme, det er kontraproduktivt. Hver eneste penny vi må betale for å få vekk grafittien er en penny mindre vi kan legge i å få tettet hullene.

Wanksy selv hevder imidlertid at fargen viskes bort etter en til to uker.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser