Europa rundt på Harley-Davidson i sommer?

Konseptet «Discover More» gir i sommer en heldig vinner anledning til å kjøre en Harley-Davidson Street Glide på en to måneders personlig sammensatt roadtrip gjennom fler enn 20 europeiske land. Vinneren får teste de beste veiene sammen med et profesjonelt filmteam, og opplevelsene vil bli delt gjennom sosiale medier. Alle utgifter vil bli dekket, og i tillegg venter det 25 000 euro på vinneren, ifølge pressemeldingen vi har mottatt fra Harley-Davidson.

Søknadsfrist er 20. mars, og for deg som har gyldig pass, førerkort og har lyst til å være med i trekningen – klikk deg inn på  http://riderwanted.harley-davidson.com/ for påmeldingsinfo.

Vinneren vil bli annonsert i april, og turen starter i mai, etter noen uker med planlegging og forberedelser.

Senere i år vil «Discover More» gi motorsyklister fra både Europa, Midt-Østen og Afrika sjansen til å dele høydepunktene fra egne turer. Fjorårets kampanje ga flere motorsyklister mulighet til å bytte på å kjøre hver sin strekning av en lengre rute i Europa. Turen strakte seg over fire måneder.

Nytt i år er at også Norge er med, og at det dreier seg om en enkelt fører som kan sette sammen sin helt personlige kjørerute. Les mer her: http://discovermore.harley-davidson.com/no_NO/

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser