Erik Kjuus satser stort

I en pressemelding betegner han Manx GP som et lite eventyr i seg selv de to gangene teamet har vært med så langt, og dette har gitt verdifulle erfaringer som gjør at det kan satses fullt på TT i 2018

Kjuus skal også kjøre på hjemmebane i år, og han går for dobbeltseier i Classic TT på Vålerbanen. Men han dukker kanskje også opp i noen av de øvrige arrangementene, som enkeltrace i Superbike-NM. Han håper også på å kunne stille i flere internasjonale løp.

Erik Kjuus brenner dessuten for å gjøre roadracing mer kjent og populært blant menigmann, og har ifølge pressemeldingen spennende ting på gang. Det gjenstår bare noen detaljer som skal på plass. Han får stadig vekk e-post og meldinger fra folk som er nysgjerrige på det han driver med og spør om hvordan en kan delta selv.

For tiden jobbes det også med å sette sammen en gruppe med samarbeidspartnere for Isle of Man TT- satsingen, og det tenkes stort, annerledes og nytt. Ifølge Erik Kjuus selv skal dette bli en av de største satsingene i norsk RR-historie. Teamet kommer tilbake med mer informasjon senere.

I mellomtiden kan du følge Kjuus racing på Facebook, og på hjemmesiden www.kjuus.com.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser