Er du klar for årets motorshow?

Vi snakker selvsagt om Solberg Extreme Motorshow og tradisjonen tro vil både Petter og Henning Solberg være tilstede under årets show, i tillegg til en rekke verdenstjerner.

Foruten showrally med «The Solbergs» kan arrangøren friste med ekstreme oppvisninger og opplevelser også innenfor øvrige motorsportgrener, og spesielt innenfor motorcross og freestyle. Derfor er også en rekke kjente navn hentet inn. Hør bare på dette:
– Edgar Torronteras
– Martin Koren
– Jimmy Fitzpatrick
– Daniel Bodin
– Daice Suzuki
– Oliver Lie
– Pål Anders Ullevålseter
– Kai Børre Andersen

Villa trenger tid
De to sistnevnte byr nok en gang opp til et forrykende motardshow over samme lest som på MC Messen 2011. Våkne lesere vil trolig ha merket seg at den norske toppføreren André Villa mangler, men det er rett og slett på grunn av at Vågås store sønn fortsatt trenger litt tid for å være full restituert etter lårbeinsbruddet i sommer. Han får likevel en sentral rolle under arrangementet som ansvarlig for FMX-delen.

– Åssen går det med femuren?
– Det går riktig vei. Ingen komplikasjoner, men det er en lang healingprosess, så jeg får virkerlig satt tålmodigheten på prøve nok en gang.

Må gjøres riktig
Selv om Solberg Extreme Motorshow kommer litt for tidlig, regner Villa med å være fit for fight til første Red Bull X-fighter runde i april.

– Hvorfor er det viktig med et slikt arrangement i Norge?
– For meg er det veldig viktig å være involvert selv om jeg ikke må eller har noe stort utbytte av det. Jeg bryr meg om hvordan FMX blir presentert i Norge. Det må gjøres riktig for at sporten skal overleve så lenge som mulig og det er spesielt viktig at det gjøres riktig når det blir trukket inn i et slikt arrangement som Solberg Extreme Motorshow hvor det er mye nytt publikum.

– Hva blir høydepunktene sett med MC-øyne?
– FMX kommer selvsagt til å bli kveldens høydepunkt, men en supermotardoppvisning med Kai Børre Andersen, Pål Anders Ullevålseter og flere andre kommer også til å falle i smak. I tillegg skal Marius Remel ta seg av stuntkjøringen. Jeg tror at alt dette, sammen med rally og bilgalskapen, blir til god underholdning som dekker et bredt publikum.

Høres dette spennende ut? Da kan du kjøpe billetter via www.billettservice.no og de siste oppdateringene finner du på www.solbergmotorshow.no.

Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser