Er du King Of Snow?

Selv om snøen og kulda fortsatt ligger over Østlandet og mange motorsykkelentusiaster fortsatt har kjøretøyet parkert hjemme, er det ikke alle som er i vinterdvale. Blant disse er endurofører og superentusiast Gjermund Frostad.

Denne gangen er det ATV- og enduro/crossarrangementet King of Snow på Meren i Lier, Gjermunds hjembygd, som har fanget hans interesse. Allerede i høst ble Gjermund hentet inn som hjelpemann til planlegging og gjennomføring av arrangøren Meren Auto ATV, og han forventer seg mye av dette løpet.

Det kjøres flere klasser både innen cross, enduro og ATV, både for junior, voksne og damer. En egen barnebane med aktivitetsleder vil også bli anlagt, sikkert med henblikk på den positive erfaringen fra Minicrossens dag,

Det forventes at flere hundre utøvere vil finne veien til sentrale Lier 25. februar, som er datoen for arrangementet. Det ligger an til en flott ramme rundt arrangementet for både førere og tilskuere. Og man får vel håpe at februarsola er på plass med litt varme helt på starten av våren.

Speakertjenesten blir ivaretatt på beste måte, da den kjente radiostemmen Jørgen Slips stiller opp på Meren denne dagen. Dermed er det både duket for relevant informasjon om løpene og arrangementet, og garantert også morsomme sidekommentarer til glede for alle de tilstedeværende.

Utførlig info om klasser, tider, løype, påmelding og annet finner man på nettsiden www.minicross.no.

Tar du utfordringen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser