Er dette nye R6?

Yamaha og alle de øvrige motorsykkelprodusentene holder kortene tett inntil brystet i disse dager. Messene i Paris og Milano nærmer seg med stormskritt, og alle ønsker naturligvis å holde de nye modellene hemmelig. Men det er ikke så enkelt med en ultranysgjerrig verdenspresse hengende over seg.

Bildene vi presenterer nå, skal være av nye R6 og nye R1, og det dreier seg ikke om manipulerte databilder denne gangen. Dette er, etter det Bike erfarer, bilder som er tatt av Yamaha selv i studio. Offisiell avdukning av de to nye sportsmaskinene vil trolig skje i neste uke, og Bike.no er blant de aller første i hele verden til å vise disse bildene!

Etter det vi erfarer, skal nye R6 ha fått økt effekt (omtrent 130 hk, som nye GSX-R600), men fortsatt ikke eksospotter under hekken. Pottene er nå mer lik Suzuki GSX-R1000 og Yamaha M1 GP-versjonen, med tykke piper med lavt tyngdepunkt. Foreløpig vet vi lite om de to nye modellene.

Det vi imidlertid vet ganske sikkert, er at Yamaha også kommer med nye Fazer 1000, med R1 2005-motoren. Denne vil få omtrent 150 hk.

Det er Tor Sagen som har sendt oss bildene fra England.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser