Enduro: sterke prestasjoner under tredje EM-helg

Tredje EM-helg i enduro gikk av stabelen i Skövde i Sverige denne helgen, og vi har fått tilbakemelding om gode norske resultater.

Håkon Engan Karlsen og Joachim Jonassen er de eneste norske som kjører full EM-serie i år. Før helgen var det Håkon som lå best an, med en 6. plass totalt. I helgen endte han på henholdsvis 7. og 8. plass. Han kjørte solid og lå lenge blant de fem beste begge dagene. Problemer med bakbremsen gjorde dessverre at han falt tilbake på listene, men det blir spennende å følge ham i tiden fremover.

Joachim Jonassen lå som 13. mann totalt før helgens løp. I helgen endte han på 13. og 9. plass, og kjørte sin beste helg noensinne med sterke og jevne prestasjoner.

Pål Anders Ullevålseter uttaler i pressemeldingen at han er stolt av førernes innsats.

Neste og siste EM-runde kjøres i Polen 14.-16. september. Målet er topp 5 på Håkon, og å få Joachim innenfor topp 10.

I tillegg stilte Kevin Burud, Håkon Nohr, Herman Ask fra Team Norway, og Mette Fidje i eliteklassene. Samtlige fullførte med gode resultater. Disse tre deltok som en gjennomkjøring og forberedelse til neste års EM-serie, hvor de skal kjøre samtlige arrangementer.  Mette Fidje kommer opprinnelig fra trial, og debuterte denne helgen internasjonalt i enduro-sammenheng.

De 15 beste førerne tar poeng. Samtlige av de norske tok poeng i helgen, og dette lover godt for neste år.

Bildet er levert av teamet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser