Enduro-prøvekjøring

Det er mangeårig toppfører Gjermund Frostad som har fått til denne demodagen. Gjermund har brukt noen av sine mange kontakter og fått med seg importører og forhandlere av alle ledende merker til en demodag i enduroløypa på Jevnaker. Gjermund kjørte selv NC 4 i oktober og syntes klubben har utviklet sin endurotrassen til å bli en av landets beste.

Han er derfor godt fornøyd med at klubben stiller opp lørdag 26. november så flest mulig skal få finne sin drømmesykkel. Gjermund maner klubber og NMF til å tenke litt tilbake, midt på 90-tallet, da det var over 400 som stilte til start på Trandum Grand Nationale i enduro. I dag har vi nesten 700 endurolisenser men kun 121 deltakere på årets største løp. Han har en klar mening om at det som må til er enklere løyper, lettere informasjon om treningsmuligheter og enkle løp uten status med lav startavgift.

Selv brenner han for å få King Of Snow opp å gå igjen hvor det for noen år siden var over 300 mc og ATVer på startstreken. Dette ga et godt tilskudd til arrangørens klubbkasse. Planlagt dato for King Of Snow 2012 er 4. februar.

Men først er det som sagt prøvekjøring og han håper selvsagt så mange som mulig har mulighet til å komme. Selv gjennomførte han Six days til sølv med en noe modifisert Suzuki RMZ 250. Denne syklen og mange andre sykler kan prøves på Jevnaker denne dagen.
– Veldig bra at så mange merker kommer, da er det opp til vær fører å finne den beste syklen sier en opptimistisk Gjermund Frostad.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser