Endelig har vi kjørt RC8

Vår eminente testfører og redaksjonssjef i Sverige Niklas Carle har vært på Ascari og testet KTMs nye vidunderbarn RC8. Her er en liten statusrapport med Carles inntrykk.

– KTM RC8 er en ekstrem motorsykkel og en av dem som verden har hatt størst forventninger til i 2008. Etter ti mil på noen av Europas vakreste veier ville jeg ikke noe annet enn å kjøre ut på banen igjen, der jeg startet dagen.

– RC8s fremste kvaliteter lokkes nemlig bare frem når asfalten omkranses av rødhvite steiner og tillater føreren å utnytte modellens fulle kapasitet. Fjæringen, den kvikke styringen og den brukervennlige effektkurven er noen av de tingene som plasserer den blant toppmodellene for underholdende og raske runder.

– Det er når RC8 hentes ut på landeveien at det kryper opp små minustegn i margen, men med tanke på hvilke kunder KTM lokker med sin markedsføring kommer trolig disse små tegnene til å forbli nettopp der; i margen.

Det rapporteres også om ekslusive detaljer, omfattende instrumentering og kjøreglede som kan sammenliknes med småunger i Disney World. Uten kø vel og merke.

Full rapport i form av en omfattende prøvekjøring finner du i Bike 4 som er i salg fra 18. mars.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser