En Ducati Multistrada fødes

Ducati kan fortelle at de har startet produksjonen av nye Multistrada, og den vil være hos forhandlerne fra midten av mars. Da det første eksemplaret trillet av båndet, var 2011-sesongens superbike-vinner, Carlos Checa, på plass for å ta imot sykkelen.

– Jeg har allerede den første versjonen av Multistrada 1200, og så med en gang at den var perfekt for meg. Da jeg fikk øye på den nye modellen på EICMA, forelsket jeg meg umiddelbart, forteller Checa.

Som for Panigale 1299 har Multistrada fått en Inertial Measurement Unit (IMU). Den er sammenkoblet med ABS-en, og dette gjør at den fungerer med nedlegg, og LED-lykten, som med Ducati Cornering Light (DCL) tilpasser lyset etter svingtagning. Til forskjell fra alle tidligere elsystemer har dette også muliggjort åttetrinns anti-wheelie og en forbedring av det semiaktive fjæringssystemet Skyhook. Elektronikken er bare en av mange oppdateringer. 

I videoen ovenfor kan du se hvordan en Multistrada blir til i Borgo Panigale. I nummer 5.15 av Bike vil du finne en prøvekjøring av den oppdaterte sportallroaderen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser