Dunlop Mutant – tusenkunstner?

Dunlop Mutant – nye dekk som skal klare det meste

Motorsyklister er krevende: Dekk skal ha godt grep i tørt og vått, ha kort oppvarmingstid og i tillegg skal de helst ha lang levetid. Dekk bør også fungere på alt fra grus til asfalt. Men selv ikke det er nok: Dekkene skal være stabile i høy fart og lettmanøvrerte på svingete vei. Dunlop sier de har klart å møte disse kravene med sitt nye M+S (Mud+Sand) merkede Mutant.

Mutant er kontruert som et crossover dekk og tar i bruk egenskaper fra sport, supermoto og adventure i designet. Mønster og gummiblanding gjør at du kan forvente grep på vått underlag som nesten er på høyde regnværsdekk som brukes i racing. Samtidig får du stabiliteten og manøvrerbarheten til et sportsdekk. For ikke å snakke om at grepet på løst underlag også ligger på høyt nivå. Mutant har et mønsterdesign som er ekstremt selvrensende – dvs at rester av sand og søle forsvinner raskt når du går over på asfalt.
Slitestyrken skal også være slik at touringfolket blir tilfreds. Vi ser med andre ord på et dekk som kan brukes til alt fra offroad til touring. Mutant leveres i alle kurante størrelser. Norsk importør: Starco AS
Vi får inn et sett for testing og kommer tilbake med rapport i Bike powered by Motorrad.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser