Duell markedsfører Sena i Norden

Sena er et velkjent merke innen intercom. Nå skal Duell markedsføre produktene i Norden

PRESSEMELDING

Duell starter som distributør av Sena kommunikasjonsprodukter I Norden og Baltikum. Fullt utvalg av Sena-produkter tilgjengelig for Duell-forhandlernettverket fra april. Toppmoderne Bluetooth-baserte kommunikasjonssystemer garanterer best lydkvalitet. Sena motorsykkelhjelmer tilgjengelig i alle europeiske Duell-markeder.
Finske Duell Corporate, største distributør i Norden for deler, plagg og tilbehør til motorsykler og førere,
har fått rettighetene fra Sena Europe til å selge kommunikasjonsproduktene sine. Avtalen startet 4. april og dekker hele produktspekteret. Senas Bluetooth-baserte kommunikasjonsenheter vil være tilgjengelige i Finland, Sverige og Norge samt i de baltiske statene Estland, Latvia og Litauen. Sena motorsykkelhjelmer er tilgjengelig i alle europeiske markeder som dekkes av Duell.

Snakk med hvem du vil, når du vil med Sena

Sena startet utviklingen av Bluetooth-baserte kommunikasjonsenheter i 2010. Den første kommunikasjonsmodellen SMH10 nådde og overbeviste raskt den krevende målgruppen av adventure førere og pendlere over hele Europa. I dag leverer Sena et bredt utvalg av forskjellige enheter for alle behov. Den patenterte Mesh Intercom™-plattformen er en av de mest innovative egenskapene til Sena-produkter og gjør det mulig for enda flere sjåfører å koble seg til med et enkelt knappetrykk. Sena leverer ikke bare kommunikasjonssystemer for ettermarkedet, men fullt integrerte systemer i Sena-hjelmer som dekker hele spekteret av full-face, flip-up og jet-hjelmer.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser