Ducati viser årets MotoGP-sykler.

Rossi er borte. Ok, han har forlatt et skip som kanskje er synkende. Den siste store stjerna merket hadde var Stoner. De er definitivt borte fra det italienske og klassiske merket begge to. Men det har skjedd ting & tang i tillegg. Preziosi har blitt erstattet av Bernhard Gobmeier, som nå skal detaljstyre Ducati Corse. Årene med Rossi ble ikke akkurat en suksess. Det var ikke bare Valentino som  klagde på sen utvikling av Desmosedicien . Men med sjølvaste Audi i bakgrunnen, så kan vi kanskje forvente oss et mer strømlinjeformet team? Samt tysk effektivitet. 

Spennende
Uansett, så blir det spennende å se hva de to førerne kan utrette i 2013. Det var nok flere enn undertegnede som stusset litt på at Dovi hoppet over på "karrieredreperen". Men det er mulig at han fikk noen svar under samtalene med Ducati/Audi som gjorde valget enkelt.


Hayden, da?
Det er nærliggende å tenke at mannen er usedvanlig viktig for Ducati-salget i USA, og at han derfor får mer enn godt nok betalt for å fortsette. Er nok heller ikke få som har ment at amerikaneren hadde gjort større suksess ved å bytte merke enn ved å være trofast til Ducati. Men, han ble jo akterutseilt året etter tittelen med Honda, på samme vinnersykkel.


Jodda. Blir 2013 et år for Ducati? 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser