Ducati: «Vi må beholde Dovi»

Det er tidligere blitt opplyst at Suzuki blant annet er interessert i Andrea Dovizioso. Dovi har erfaring fra mange produsenter og skal være av stor interesse for Suzuki.

Ducati er imidlertid svært interessert i å beholde italieneren, uttaler teamsjef Gigi Dall’Igna. Dovis tredjeplass i Austin var Ducatis første pallplass på 20 måneder, og med de nye mulighetene i Open-klassen har fabrikken begynt å bane seg vei fremover.

– Jeg er svært fornøyd med jobben Andrea gjør for oss. Hvis Andrea føler at han vil fortsette , blir jeg veldig glad. Vil han gå til Suzuki, så er ikke dette den optimale løsningen for oss, sier Dall’Igna.

Suzuki har staret silly season tidlig i år, og mange førere ryktes å være i forhandlinger med merket. Pedrosa skal blant annet ha forlangt en klekkelig lønn for å bytte.

– Målet mitt er å fortsette med ham, men jeg vil ikke overtale en fører til å bli med oss. Føreren må være fortrolig med jobben vi gjør, for hvis du ikke liker sykkelen du kjører, presterer du ikke best mulig, avslutter Dall’Igna.

Sist nummer

Annonser