Ducati: «Vi må beholde Dovi»

Det er tidligere blitt opplyst at Suzuki blant annet er interessert i Andrea Dovizioso. Dovi har erfaring fra mange produsenter og skal være av stor interesse for Suzuki.

Ducati er imidlertid svært interessert i å beholde italieneren, uttaler teamsjef Gigi Dall’Igna. Dovis tredjeplass i Austin var Ducatis første pallplass på 20 måneder, og med de nye mulighetene i Open-klassen har fabrikken begynt å bane seg vei fremover.

– Jeg er svært fornøyd med jobben Andrea gjør for oss. Hvis Andrea føler at han vil fortsette , blir jeg veldig glad. Vil han gå til Suzuki, så er ikke dette den optimale løsningen for oss, sier Dall’Igna.

Suzuki har staret silly season tidlig i år, og mange førere ryktes å være i forhandlinger med merket. Pedrosa skal blant annet ha forlangt en klekkelig lønn for å bytte.

– Målet mitt er å fortsette med ham, men jeg vil ikke overtale en fører til å bli med oss. Føreren må være fortrolig med jobben vi gjør, for hvis du ikke liker sykkelen du kjører, presterer du ikke best mulig, avslutter Dall’Igna.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser