Ducati Unica – unikt!

Dette er et eksempel på hvordan du, i samarbeid med Ducatis designere, kan komponere din helt spesielle sykkel.

Ducati har presentert Ducati Unica, det nye tilpasningsprogrammet beregnet på alle som ønsker å designe og skape sin egen eksklusive og unike Ducati. Med Ducati Unica åpner Centro Stile Ducati dørene for alle Ducatistis som, i nært samarbeid med designere og teknikere, kan være med å skape en helt unik motorsykkel. Ducatisti som blir med i programmet vil bli tilbudt personlig tilgang til Ducati Centro Stile-studioet, hvor de vil få muligheten til å beskrive sine ønsker for designerne og deretter følge utviklingen og konstruksjonen av deres egen, helt unike motorsykkel ved periodiske besøk.

Med støtte fra Ducati Unica-teamet vil utviklingssprosessen bli beskrevet og definert ned til minste detalj i form av eksklusive materialvalg, dedikerte finisher, spesielle farger og Ducati Performance-tilbehør. Hvert trinn i skapingen av motorsykkelen vil bli dokumentert og vil involvere de Ducati-entusiastene som velger å ta i mot denne hjelpen – fra de første skissene til leveringsseremonien. Hver Ducati Unica overleveres til eieren sammen med et unikt sertifikat som bekrefter originaliteten og sikrer at den ikke kan kopieres. Graden av spesialbygging og hensyn til detaljer i hvert Ducati Unica-prosjekt gjør at selskapet kun kan akseptere et ekstremt begrenset antall forespørsler hvert år, og da kun de som vurderes å være i tråd med merkevarens verdier.

Ducati-forhandlerne er en integrert del av prosjektet. Ved å kontakte din Ducati-forhandler vil du kunne få den informasjonen som trengs for å be om tilgang til programmet som gjelder hele Ducati og Scrambler Ducati-serien.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser