Ducati: Stor endring i GP på gang

Ducati begynner å nærme seg toppen i MotoGP, med to nylige pallplasser. I et intervju med motogp.com uttaler Ducati-sjef Paolo Ciabatti at det er mer i vente.

– Vi har fortsatt tydelige problemer med understyring, og for å løse dette må vi jobbe hardere når det gjelder motordesign og plassering av motoren i rammen. Vi jobber både med den nye motorsykkelen – GP15 – for neste år, men vi kommer også til å gjøre en stor forbedring på GP14-motorsykkelen i andre halvdel av årets sesong.

Ciabatti sier også at de legger ned en stor jobb med å få Cal Crutchlow raskere i salen på Ducatien. På spørsmål om hvilke forventninger han har foran resten av sesongen, svarer Ducati-sjefen:

– På enkelte baner tror jeg vi kan være konkurransedyktige, selv på tørt. Selvsagt blir vi ikke lei oss om det regner på en søndag siden motorsykkelen vår har vist seg å være rask i regn. Hva Cal gjelder, vil vi øke selvtilliten hans på motorsykkelen, for vi vet at når han får det,  kan han presse hardt og ligge tett på de andre førerne.