Ducati: Stor endring i GP på gang

Ducati begynner å nærme seg toppen i MotoGP, med to nylige pallplasser. I et intervju med motogp.com uttaler Ducati-sjef Paolo Ciabatti at det er mer i vente.

– Vi har fortsatt tydelige problemer med understyring, og for å løse dette må vi jobbe hardere når det gjelder motordesign og plassering av motoren i rammen. Vi jobber både med den nye motorsykkelen – GP15 – for neste år, men vi kommer også til å gjøre en stor forbedring på GP14-motorsykkelen i andre halvdel av årets sesong.

Ciabatti sier også at de legger ned en stor jobb med å få Cal Crutchlow raskere i salen på Ducatien. På spørsmål om hvilke forventninger han har foran resten av sesongen, svarer Ducati-sjefen:

– På enkelte baner tror jeg vi kan være konkurransedyktige, selv på tørt. Selvsagt blir vi ikke lei oss om det regner på en søndag siden motorsykkelen vår har vist seg å være rask i regn. Hva Cal gjelder, vil vi øke selvtilliten hans på motorsykkelen, for vi vet at når han får det,  kan han presse hardt og ligge tett på de andre førerne.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser