Ducati Roadshow starter hos Sigma i Haugesund torsdag 18. april kl. 11.00-18.00

Det blir en nydelig MC-dag da Ducati startet sitt Roadshow i Norge hos Sigma Motor i Haugesund torsdag 18.04 kl. 11.00. Bildet er fra fjorårets arrangement. Fra venstre: Jan Ove Bygnes Olsen (Sigma Motor), Tobias Persson (Ducati) og Daniel Sjögren (Ducati).

Ducati Nordic har allerede startet med sitt Roadshow i Sverige. Den første Ducati-forhandleren i Norge som får besøk av traileren fullastet med årets modeller og nyheter er Sigma Motor AS i Haugesund. I fjor var det i Haugesund at det var mest folk og prøvekjøringer under hele Ducati sitt Roadshow i Norge og Sverige!

Også i år blir det anleding til prøvekjøring av årets Ducati-modeller og det er bare å møte opp med kjøreutstyr og litt tålmodighet. Gjengen på Sigma med Jan Ove og Kjell i spissen har lagt opp til pølsefest og drikke til sultne motorsyklister gjennom hele dagen som starter med prøvekjøringer kl. 11.00 og slutter kl. 18.00.

Det var et yrende liv hele dagen hos Sigma i fjor. Været var nydelig og motorsyklister fra nær og fjern møttes til sosialt samvær og prøvekjøring.

Nå ser det ut som været blir fint på torsdag ifølge pent.no. Det er ingenting som slår sol og fint vær når en skal prøvekjøre en ny MC! Får du ikke anledning til å komme til Haugesund så kjører Roadshowet til Bergen på lørdag. Under ser du hele turnelisten:

Ducati Roadshow 2024:
18. april: Sigma Motor, Haugesund
20. april: Ducati Bergen, Bergen
22. april: Sogn Motor, Havslo
24. april: Løvaas Motor, Holmestrand
25. april: Eker Performance, Fredrikstad
21. mai: Eberg Motor, Trondheim

Ducati Multistrada V4 er en av bestselgerne til Ducati. Ingen dum MC å prøvekjøre under årets Roadshow.

MC-avisa/Bike ønsker Sigma og Ducati lykke til med starten av Roadshow og håper at fjorårets suksess blir gjentatt. Klikk her for mer info om Ducati Roadshow 2024.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser