Ducati Road Show 2024: På lørdag hos Team MC Bergen som er ny Ducati-forhandler! I dag hos Sogn Motor på Amfi i Sogndal

Etter at Ducati Road Show startet hos Sigma i Haugesund, satte Daniel og Tobias kursen mot Bergen. Her ble det prøvekjøring og feiring av at Team MC har blitt ny Ducati-forhandler i Vestlandshovedstaden! Team MC har flyttet noen hundre meter og ligger nå i Liamyrane 5 på Åsane.

Team MC Bergen har nå flyttet til nye og lyse lokaler i Liamyrane 5 på Åsane. De ble i år Ducati-forhandler og snart fylles Ducati-avdelingen opp med 24-modeller. Team MC er også forhandler av Triumph og Aprilia. Vi anbefaler alle til ta turen innom deres moderne MC-butikk og se utvalget på nye og brukte MC, MC-klær, utstyr og tilbehør. Avbildet er ledelsen i butikken som består av Jonas Osland (t.v), Liv-Heidi Osland og Ole-Herman Forthun.

Det var full pakke og skikkelig MC-kaos da prøvekjøringen startet utenfor de nye lokale til Team MC Bergen. Været var også på Ducati sin side selv om sommervarmen ennå ikke har kommet her heller.

I dag finner du Daniel Sjögren (t.v.) og Tobias Persson fra Ducati Nordic i Sogndal, i morgen tar de med Ducati-modeller til prøvekjøring til Holmestrand, mens de på torsdag er å finne i Fredrikstad. Vi ønsker dem sol og fint vær hele uken!

I dag besøker Ducati Road Show Amfi i Sogndal i regi av Sogn Motor. Deretter går turen til Løvaas Motor i Holmestrand på onsdag og dagen deretter Eker Performance i Fredrikstad. Se resten av turnelisten under:

Sogn Motor er Ducati Serviceverksted og ligger i Hafslo. Prøvekjøringen finner sted på Amfi-senteret i Sogndal i dag kl. 11.00 – 18.00!

Ducati Roadshow 2024:
22. april: Sogn Motor, Amfi Sogndal
24. april: Løvaas Motor, Holmestrand
25. april: Eker Performance, Fredrikstad
21. mai: Eberg Motor, Trondheim

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser