Ducati Motocross

Det er den italienske hjemmesiden Corsadimoto som spekulerer i om det er noe i alle ryktene som florerer rundt at Ducati skal utvikle en 450-kubikks motocrosser, først og fremst med sikte på det asiatiske markedet.

Det er en temmelig enkel modell å konstruere, men det finnes også muligheter til å presentere ny teknologi, da dagens motocross-utgaver er relativt konservativt utstyrt og designet. Men på den andre siden er det en grunn til dette, for konkurransen er tøff.

Crossmodeller kan gi økt volum til et spesifikt merke, som igjen kan føre til bedre innkjøpspriser på andre deler. Kanskje ser Ducati at kundene forflytter seg mer og mer fra landeveien og til banen, for å kunne kjøre enda mer aktivt der?

Men dette er som sagt spekulasjoner, vi er tross alt ganske skeptiske til disse ryktene som har florert helt fra den tiden da Husqvarna var til salgs.

Et annet rykte forteller at Ducati er til salgs, og at det er KTM som er interessert i å kjøpe. Dette er nok også bare et rykte, men ingen røyk uten ild … Kanskje har KTM sett at merkevaren Ducati er såpass sterk i Asia at de – hvis de gjennomfører kjøpet – tenker å gjøre en Husqvarna-manøver med basis i KTMs crossprogram?

Hvem vet; det er som vanlig viktig å presisere at det enn så lenge bare er snakk om rykter. Hva tror du selv om disse ryktene? 

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser