Ducati lanserer ny konfigurator

Ducatis configurator gir deg muligheten til å skreddersy din Ducati før leveranse

Ducati har lansert sin nye konfigurator, et banebrytende prosjekt som er laget i samarbeid med MHP. Konfiguratoren redefinerer måten entusiaster samhandler med og tilpasser Ducatis motorsykler. Denn gir mulighet til å leve ut Ducati-drømmen allerede før du får ta på motorsykkelen i virkeligheten.
Konfiguratoren har mer enn 400 originale Ducati Performance-tilbehør som kan monteres på virtuelle motorsykler i sanntid. Brukere kan eksperimentere med forskjellige kombinasjoner, og tilpasse motorsykkelen til egne preferanser og behov. Når konfigurasjonen er fullført, vil man kunne sende sin personlige Ducati direkte til Ducati-forhandleren og motta et tilbud. I tillegg er det mulig å virtuelt «fotografere» sykkelen i Full-HD for å lagre bildet på en datamaskin eller smarttelefon.

Den nye konfiguratoren lar deg beundre den utvalgte sykkelen på steder som er ikoniske for Ducati og Made in Italy, eksempelvis Piazza Maggiore i hjertet av Bologna, Mugello International Circuit og offroadparadiset Sardinia.

Hvert miljø ble først filmet i 360° og deretter forvandlet til en realistisk 3D-bakgrunn gjennom digitale gjengivelser, utført av spesialkunstnere.
Det er mulig å velge to tidspunkt på dagen, mellom soloppgang og solnedgang, og dermed fremheve lysvirkningen i kjørelys om dagen og nærlys om kvelden, i tillegg til instrumenteringen.
De nye funksjonene er tilgjengelige på alle modeller i 2024 Ducati-serien.
Du kan sjekke ut Ducati Configurator og alle dens nye funksjoner på https://configurator.ducati.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser