Ducati Diavel V4 – «Best of the Best»

Ducati Diavel V4 er tildelt Red Dot Award 2024 «Best of the Best»-prisen.

Ducati Diavel V4 har blitt kåret til «Best of the Best» i produktdesignkategorien i Red Dot Awards 2024. Red Dot Award ble etablert i 1955 og feirer de mest originale og høyt kvalifiserte produktene når det gjelder stil og innovasjon. Prisen deles ut av en jury bestående av eksperter innen produktdesign, kommunikasjonsdesign og designkonsept, og i år var det Ducati Diavel V4 som ble tildelt den viktige tittelen «Red Dot Award 2024: Best of the Best», konkurransens høyeste anerkjennelse.
Denne prisen er den siste i en rekke priser som tidligere er tildelt Ducati for design. for Ducati-design. 1199 Panigale i 2013, XDiavel i 2016 og Diavel 1260 i 2019 har tidligere fått samme pris og anerkjennelse.
Nesten to år etter presentasjonen har Diavel V4 fått anerkjennelse fra de mest toneangivende institusjonene innen design og internasjonal presse. Priser inkluderer den prestisjetunge Good Design® Award, den eldste globale anerkjennelsen i designsektoren, og Special Mention ved German Design Award 2024, tildelt av German Design Council.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser