Ducati + Bilsport og MC

Forsikringen, som vil markedsføres og selges gjennom Ducatis autoriserte forhandlere, skal å gi Ducati-kunder best mulig trygghet.
– Vi er svært glade for å kunne presentere denne forsikringen som er i absolutt øverste klasse, og dessuten i samarbeid med det forsikringsselskapet vi anser kan tilby den beste servicen til våre kunder, sier Tobias Persson i Ducati.

Ducati-forsikringen vil, i tillegg til det de selv omtaler som svært gode vilkår, også gi kunden utvidet erstatning for ekstrautstyr og tilbehør, veihjelp og berging uten egenandel, samt leiebil dersom skade eller driftstans oppstår på langtur.

Ønsket av Ducati-eiere
Vi har utformet denne merkeforsikringen etter fra ønsker og synspunkter fra Ducatieiere, uttaler Kai Gunnarsen, leder av Bilsport & MC Spesialforsikring.

Han fortsetter:
– Ducatieiere er generelt aktive førere og setter derfor pris på den merverdien som vi har lagt inn i Ducatiforsikringen.

Ducati i Sverige/Norge er et heleid datterselskap av Ducati med hovedsete i Bologna, Italia, og har per i dag fire forhandlere i Norge. Bilsport & MC Spesialforsikring, som er en del av Tryg Forsikring, har en stor del av markedet for MC-forsikringer i Norge og er i sterk vekst.

Les mer om forsikringer i Bike 4 – da i form av en fem siders artikkel om hvem som tilbyr hva. Vi LOVER at den er verdt å sjekke ut.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser