Du er ikke verdensmester!

Pål anders Ullevålseter deler gode tips for hvordan holde seg i live gjennom sesongen

Pål Anders Ullevålseter med 4 råd for å unngå MC-ulykker: Holdning, kjøreteknikk og innstilling til MC-førerrollen i fokus. Pål Anders Ullevålseter er frontfigur i en ny holdningsskapende Facebook-film og YouTube-video om å kjøre MC med klokskap og med gode kjøreteknikker. Filmen lanseres i dag for å bidra til økt fokus på MC-førerrollen. Det er Pål Anders Ullevålseter som sammen med Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, står bak ideen til filmen. KLIKK HER for å se videoen – det kan redde livet ditt…
Ingen er verdensmester på veien, sier den tidligere verdensmesteren Pål Anders Ullevålseter. Han gir videre fire gode råd til alle motorsyklister for å bidra til å unngå ulykkessituasjoner. Dette er et viktig budskap som vi må minne alle som ferdes på veien med motorsykkel om, understreker Ullevålseter. I filmen gir han råd til Ane Lønnum (20) som nettopp har fått full førerrett klasse A motorsykkel.

MC-råd nr. 1: Ikke tro du er verdensmester. Kjør nøkternt.
MC-råd nr. 2: Ferdig med brems før svingen. Da er du trygg og har god kontroll.
MC-råd nr. 3: Kjør i ditt tempo. Ikke la andre styre din hastighet og kjøretempo.
MC-råd nr. 4: Dra på kurs. Førerkurs finnes over hele landet og anbefales på det sterkeste.

– Vi har hatt nær dialog med vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og hennes stab siden de tok initiativet til sterkere koordinering mellom de sentrale trafikkaktørene tidligere i sommer, sier Per-Anton Vinje som er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser