Dovi: Ducatien vil ikke svinge

Under den siste testen på Sepang rakk Ducati å forbedre seg på flere viktige områder ved hjelp av nye rammekomponenter, ny tank for bedre vektfordeling og forandret elektronikk.

-Vi har forbedret innstillingene slik at jeg kan bremse hardere og komme raskere inn i kurven, forteller Dovizioso.

Men ifølge italieneren gjenstår det en viktig detalj.
– Den svinger ikke. Den vil rett frem, så jeg kan ikke kjører fortere i midten av kurven, for da klarer jeg ikke å holde linjen. Så per i dag er det ikke mulig å sloss med Honda og Yamaha i toppen, det er realiteten og alle kan se det. Men vi visste om dette, så det er ikke noen overraskelse.

– Testet mye og gitt mye feedback
Dovizioso er likevel fornøyd med de foreløpige testene, og på den siste testdagen var Dovi og Hayden respektive seks og tre tideler fra dagens raskeste tid.

– Disse seks dagene i Malaysia har vært så bra. Vi har fått testet mange innstillinger og gitt mye feedback til ingeniørene. Jeg er veldig glad for hvor mye vi har forbedret sykkelen.
 

Ducati har valgt å stå over den kommende testen på Circuit of the Americas i Texas, USA, der både Honda og Yamaha deltar. Siste testmulighet før sesongstart blir derfor på Jerez i slutten av mars.

Hva tror du om Ducatis sjanser i 2013?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser