Dovi: «Ducatien kan svinge!»

I går var første dagen av den andre runden med testing på Sepang. Til tross for utfordrende vær med sterk varme fulgt av tropisk tordenvær, kunne Ducati debutere med nye GP15, og de fikk lagt inn et 40-talls runder med Dovizioso og Iannone i salen. Den førstnevnte trivdes med den nye maskinen.

– Jeg er veldig fornøyd med førsteinntrykket av nye GP15, og for meg er dette det viktigste, fortalte Dovi etter testdagen.

Ducatis store problem har vært at deres Desmosedici understyrer. Med den helt nye sykkelen ser dette problemet ut til å løse seg, eller i hvert fall være på god vei mot en løsning. Allerede i de første svingene fant Dovi seg selv innenfor kerbsen.

– Først og fremst håpet jeg at den nye sykkelen skulle svinge og ta kurvene bedre. Allerede på første runde opplevde jeg at GP15 hadde forbedret seg mye på dette punktet, og dermed er jeg fornøyd, for dette er det viktigste aspektet for meg, fortsatte Dovi.

Sepang-testen fortsetter i to dager til, og Ducati håper å få god tid med sin nye modell før premieren.

– Jeg er svært glad. Nå kan vi jobbe på en normal måte. Siden sykkelen svinger som konkurrentene, tror jeg man kan begynne å endre den etter sin egen kjørestil, avsluttet Dovi.

Det var Marc Marquez som var raskest i går, fulgt av Jorge Lorenzo, med Dovizioso på tredjeplass, og Pedrosa og Rossi som nummer fire og fem.

www.motogp.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser