Dobbeltseiere på 2-Hjulsfestivalen

Rudskogen badet i sol hele denne helgen, og mange av førerne var tente før start. I Superbike-klassens første race på 14 runder vant Carl Berthelsen med 10 sekunders margin til Norvald Haaland. På tredjeplass kom Geir Ove Flåten.

I det andre racet i Superbike (20 runder) fortsatte kampen mellom Berthelsen og Haaland. Berthelsen ledet lenge før Haaland grep muligheten og kjørte forbi. I forbindelse med at flere førere ble tatt igjen og fikk blått flagg, kjørte Haaland ut og veltet. Berthelsen sikret seg dermed sin andre seier og overtok NM-ledelsen.
 
– Det er godt å lede i sammendraget, men det er mange løp igjen, så vi kan ikke bruke dette som hvilepute. Nå er det Mo i Rana som er neste runde, og vi må holde fokuset, sier Berthelsen.
 
I Superstock 600-klassen var det Henning Flathaug som viste styrke og tok førsteplassen i begge de to racene. I det første racet på 14 runder kom Trym Transeth Johansen inn på en andreplass, mens Sam Love knep tredjeplassen. Det samme gjentok seg i det andre racet, som gikk over 20 runder.

– Nå leder vi sammenlagt og er godt fornøyde. Det neste på planen er SM i Sviestad om to uker, sier Flathaug.  

Resultater fra helgens løp finnes her: www.mylaps.com/en/events/1276364

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser