Dobbel Kawasaki-seier i WSBK

I gårsdagens race var det Tom Sykes som gikk seirende ut, og det for niende gang på rad på Donington Park. Wildcard Leon Haslam tok sølvplassen, mens Alex Lowes ble tredjemann på den helbritiske pallen. Både Chaz Davies og Jonathan Rea krasjet. Davies kom seg på igjen og fullførte som åttendemann, mens Rea ble fraktet tilbake til depotet på scooter.

Både førerne og mange tilskuere gikk med merker og flagg som en hyllest til avdøde Nicky Hayden i helgen. At nummer 69 ikke lenger stiller til start har selvfølgelig gått hardt innpå de fleste. Og på seierspallen i går hadde Sykes, Haslam og Lowes på seg t-skjorter til ære for the Kentucky Kid. Tom Sykes var raskt ute med å kondolere Hayden-familien i parc ferme.

I dagens race tok Rea revansj og vant foran Sykes og Davies. Dette er Reas åttende seier denne sesongen. Nå leder han sammenlagt med 55 poeng etter å ha avsluttet 1,6 sekunder foran teammakeren, og han brøt samtidig Sykes´ utrolige seiersrekke på Donington Park. Men Sykes svelget bitterheten og skyndte seg med å gratulere Rea med seieren, som også er Kawasakis seier nummer 100 i World Superbike. Tom Sykes ligger 20 poeng foran Chaz Davies i sammendraget.

I parc ferme dedikerte Jonathan Rea seieren til Nicky Hayden.  

Om tre uker kjøres det på nytt World Superbike, og da på Misano. Dette blir den sjuende helgen i årets mesterskap.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser