Direkterapport: Husqvarna TE 300 / 250 i

Redaksjonens enduronerd – Magnus Johansson – er for tiden i Canada og prøvekjører Husqvarnas nye totaktsmodeller med innsprøytning. 

Hallo, Magnus, hvordan går det blant bjørner og elger i de kanadiske skogene? 
– Slett ikke verst, fantastisk terreng, vi gasser for tiden rundt i et skianlegg. Toppen ligger på 2500 meter, og grunnen er så klart at de vil vise hvor bra innsprøytningsmodellen takler forskjeller mellom ulikt oksygennivå i luften.

Fungerer det?
– Absolutt, jeg synes rent generelt at teknologien imponerer. Ikke bare når det gjelder denne biten, men også at motorene virker å gå veldig jevnt og fint uansett turtall. 

Noe mer interessant å fortelle om? 
– Ganske kult å få omgås Colton Haaker og Pela Renet. Det er definitivt slik at det finnes folk som virkelig kan kjøre motorsykkel, og så er det oss som ønsker at vi kunne det. 
Så har jeg snakket en god del med Husqvarnas utviklingsingeniør om Euro 4, og det er selvfølgelig en god del å fortelle om dette.

Men har dere sett noen bjørner? 
– Ha ha, ja, ved frokosten i går var det to stykker som krysset skibakken 500 meter oppe. Det var jo for det meste bare to svarte prikker som beveget seg, men jeg følte likevel at det var grunn til å droppe morgenjoggingen.

Og hva skjer nå, da? Mer kjøring? 
– Nope, we’re done, og jeg har endelig fått litt tilgang på wifi. Hadde tenkt å kjøre liverapport i Endurobloggen på Facebook, samt laste opp en bildeserie og andre ting, men det var tvert imot umulig i skogen. En blir bortskjemt med 4G hjemme … Men mer kommer selvsagt både her på hjemmesiden, på Facebook og i magasinet. Jeg skriver artiklene på flyet hjem, det vet jo du, sjefen. Nå tenkte jeg å prøve litt downhill-sykling også, før flyet letter. 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser