Comeback for Sturla Fagerhaug

Et av tidenes største norske racingtalenter gjør comeback i 125 GP klassen. Fagerhaug har nemlig fått tilbud om å kjøre for det italienske teamet WTR-Ten10 Racing Team både i Barcelona nå til helgen og på Silverstone neste helg. Og det var naturlig nok en fornøyd Fagerhaug vi nylig snakket med.
– Ja, det er moro å få sjansen igjen, men jeg har jo ikke kjørt siden Valencia i fjor så jeg må nesten ta det litt som det kommer.

VTR-teamet har kjørt blant annet med en indisk og en italiensk fører tidligere i år, men om det er skader, økonomi eller andre årsaker til at de ikke stiller til start nå har vi foreløpig ikke bragt på det rene. I fjor var det tidligere Red Bull Rookies-fører og Fagerhaug-konkurrent Johan Zarco som kjørte for teamet. Han kjører i år for Derbi og har flere pallplasser i årets mesterskap.

Betaler ikke
Fagerhaug fikk først tilbudet før Le Mans, men da var det et betydelig beløp som måtte legges på bordet. Det takket han derfor nei til, men nå har han fått tilbud om å kjøre de to neste løpene gratis og håper selvsagt på å få fortsette.
– Jeg vil jo tro at teamet ser etter førere som vil betale for å kjøre, men hvis jeg gjør det bra, så er det absulutt muligheter for å få fortsette tror jeg.

Kanskje øker nodmannens sjanser med at det er meldig regn i helga.
– Av og til har det vært en fordel med regn, men det vet jeg ikke før jeg får kjørt sykkelen.

Lik sykkel
Sykkelen er forøvrig nærmeste en identisk Aprilia 125-kubikker som Fagerhaug kjørte i GP-klassen i fjor. Trolig også effektmessig.
– Jeg tror det ligger rundt det samme, så det er ikke den beste, men det er helt klart konkurransedyktig, så det blir spennende. Jeg har ikke de største forventningene til resultater, men jeg håper det går bra, avslutter Fagerhaug.

Hva synes du om at Fagerhaug er tilbake i GP-manesjen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser