Ciao Ducati, Konnichiwa Honda

Til tross for en sesong som må sies å ha vært ganske vellykket – i hvert fall i begynnelsen – har Alvaro Bautista bestemt seg for å forlate Ducati etter årets sesong. Alle rykter tyder på at den ustadige spanjolen skal kjøre WSBK for Honda neste år, men det er ikke formelt bekreftet – ennå.

Det som kan regnes som sikkert er at Honda har siktet innstilt på å vinne tittelen i 2020 – det som har skjedd med dem i WSBK de senere årene har ført til et ganske brukbart tap av ansikt og kilder sier at den japanske giganten har fått nok. Tittelen skal hentes hjem med den nye Fireblade som kommer i 2020 – en sykkel som etter sigende skal være spekket med den aller nyeste teknologien og være en absolutt versting. Den skal vises på Tokyo Motorshow 24 oktober. V4 eller rekkefirer? All info tyder på en rekkefirer, men intet er sikkert.

Scott Redding

Dette etterlater et tomt sete hos Ducati og de har bestemt seg for å la engelske Scott Redding få setet i Aruba.it teamet. Engelskmannen har 90 starter i MotoGP, men suksessen var ikke påfallende. Det er imidlertid ikke tvil om at Redding er en dyktig fører – du får ikke et MotoGP sete uten å være det. Redding kjører for øyeblikket i machoserien British Superbike og har som mål å vinne denne med sin Be Wiser Ducati før han tar steget opp til VM-nivå.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser