CF Moto 675 SR – sportslig trippel fra Kina

CF Moto 675 SR. Sportslig kineser med 675 ccm tresylindret motor. Vil den slå an iet marked der den er tilnærmet uten konkurranse?

Kinas mest offensive mc-produsent, CFMoto, satser på å gjenopplive den utdøende mellomstore supersportklassen med en ny 675cc tresylindret sportssykkel – 675 SR. En prototype ble forhåndsvist for publikum på CFMoto Day 2023 på ZhuZhou International Circuit, og en prototype kjørte den 3,7 km lange banen for å bevise at sykkelen er mer enn bare en idé. Sykkelen var pakket inn i krympeplast som skjulte stylingdetaljene, men etter tre års utvikling er firmaets første tresylindrede maskin veldig nær produksjonsklar og er den desidert sportligste gatesykkelen hittil fra CF Moto.

Offisielle spesifikasjoner for 675SR er fortsatt ikke kjent, men vi vet at motoren har parallelltwinen som brukes i den imponerende 450SR som utgangspukt. Patentsøknader for motorens design viser at den i hovedsak er den samme som SRs 449,5cc twin, men med en ekstra sylinder for å øke slagvolumet til 674,25 ccm, noe som matcher sykkelens 675SR-betegnelse.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser