Casey Stoner angrer ikke

Casey Stoner, tidligere MotoGP-verdensmester og nå pensjonist, skal skrive et par blogginnlegg for den britiske kanalen BT Sport. I det første skriver han blant annet om sitt besøk i USA, et sabbatsår og avgjørelsen om å forlate MotoGP.

Rykter har tidligere fortalt at Stoner dro til MotoGP i Austin for å planlegge et eventuelt comeback. Men han var kun til stede for å treffe venner og forhenværende kollegaer. Etter MotoGP-helgen, som han i stor grad tilbrakte for å se Supercross, var han flere dager hos Ben Spies – også pensjonist – og han nyter at han ikke behøver å sette seg på et nytt fly hver uke som før.

Stoner har tidligere kjørt i V8 Supercars, rettere sagt Dunlop-serien, men nå uttaler han at han vil ta et sabbatsår hjemme i Australia.

Han skriver imidlertid at det ikke er umulig at han kjører en test med HRC. Ikke for å fornye rollen som testfører, men på grunn av skyldfølelsen for at fjorårstesten regnet bort og at han fikk betalt selv om han ikke kjørte.

Vedrørende MotoGP er han ærlig og innrømmer at han ikke har fulgt så veldig godt med, men har sett at Márquez gjør en veldig bra jobb hos Honda. Og han er helt tydelig vedrørende sin egen avgjørelse:

– Jeg har ikke angret på avgjørelsen min. Ikke et eneste øyeblikk.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser