Caroline vil ha revansj

En krasj under kvalen i Atlanta skapte hodebry for Carolines mekaniker, og dessverre gjorde en feil på ledningsnettet at teamet ikke fikk startet sykkelen før helgens første race lørdag ettermiddag. Problemene fortsatte på søndagen, hvor Caroline var uheldig og havnet sist i feltet da hun måtte styre unna en fører som krasjet i første sving, og hun endte opp med å kjøre et ensomt løp hvor eneste mål var å fullføre.

Les mer om Atlanta-helgen i Halden Arbeiderblad.

Marginene er små, og det er kort vei mellom oppturer og nedturer i roadracing. Denne helgen er det på’n igjen, og Caroline og temaet er ved godt mot.

Det er Virginia International Speedway i Georgia som står for tur. Caroline måtte stå over denne banen i 2016 på grunn av hjernerystelse, så utfordringen blir å komme fort opp i tempo på en bane der hun kun har kjørt knappe ti runder tidligere. Været på denne årstiden er veldig ustabilt, og det er meldt alt fra strålende sol og 25 grader til storm, kraftig regn og 12 grader. 

– Her gjelder det å være smart, samt at man skal ha litt flaks for å unngå de vanskeligste forholdene under kval og race, forteller Caroline i teamets pressemelding.

Tidsskjema for helgen, norsk tid, er som følger:

Fredag:
15.50 – 16.30 – Fritrening 1         
20.30 – 21.10 – Fritrening 2

Lørdag:
15.20-16.00 – Kvalifisering
20.25 – Løp 1

Søndag:
20.25 – Løp 2

Du kan følge Caroline live via denne linken:
http://www.motoamerica.com/live-timing

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser